Despina biskotë integrale me shije portokalli

Despina biskota integrale me shije portokalli të lyera me çokollatë të zezë të pasur me përbërës ushqyes që kontribuojnë në përmirësimin e shëndetit tuaj. Ky produkt paraqet balancë të përkryer të të shëndetshmes dhe të shijshmes. Burim natyral i fibrave dietike!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Biskota