Деспина интегрален кекс со вкус на портокал

Деспина интегрален кекс со вкус на портокал прелиен со црно чоколадо богат со хранливи состојки кои придонесуваат за ваше подобро здравје. Овој производ претставува совршен баланс на здраво и вкусно. Природен извор на диетални влакна!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Бисквити