Drazhe çokollate – aroni

Drazhe çokollate me bërthamë aronie dhe shije të rafinuar për fëmijë edhe të rritur që dinë se çka duan. Këto deserte të ëmbla prodhohen nga aronia e klasit të parë e mbuluar me çokollatë të zezë nga përbërës të zgjedhur dhe të rafinuar.

Përbërja

Çokollatë 68% (sheqer, gjalpë kakao, kakao në pluhur, emulgator: sojë lecitinë, substancë për glazurë: shellak dhe gomë arabika, aromë). Çokollata përmban pjesë kakao prej min.50%, bërthamë: aroni 32%. Mund të përmbajë gjurmë lajthish, kikirikësh ose pemëve të tjera.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një