Drazhe çokollatë – lajthi

Drazhe çokollate me bërthamë lajthie dhe shije të rafinuar për fëmijë edhe të rritur që dinë se çka duan. Këto deserte të ëmbla prodhohen nga lajthi të klasit të parë të mbuluara me çokollatë të zezë nga përbërës të zgjedhur dhe të rafinuar.

Përbërja

Çokollatë 70% (sheqer, gjalpë kakao, kakao në pluhur, emulgator: sojë lecitinë, substancë për glazurë: shellak dhe gomë arabika, aromë). Çokollata përmban pjesë kakao prej min.50%, bërthamë: lajthi 30%. Mund të përmbajë gjurmë kikirikësh ose pemëve të tjera.

Состав
Чоколадо 70% (шеќер, какао путер, какао во прав, емулгатор: соја лецитин, средство за глазирање: шелак и гума арабика, арома). Чоколадото содржи какао делови мин.50%. Јадро: лешник 30%. Можни се траги од кикиритки и други јаткасти овошја.
Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një