FRUTTI JAFFA SOFT CAKE – ANANAS

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me pelte të shijshme ananasi dhe e gjithë kjo e mbuluar me çokollatë cilësore. Paraqet një delikatesë të shkëlqyer për çdo rast dhe në çdo kohë!

 

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Biskota