Gritz gjevrekë

Çibuk të rinj të kripur në formë gjevreku të Vitaminkës, të shijshëm për të gjitha moshat në situata nga më të ndryshmet 🙂

Përbërja

Miell gruri, ujë, vaj bimor (vaj palme), niseshte misri, kripë, shurup glukoze-fruktoze, substancë për rritje: hidrogjenkarbonat amoniaku, majë, ekstrakt nga malti, emulgator:  mono dhe digliceride të acideve yndyrore të prejardhjes bimore, rregullues aciditeti: E524 (hidroksid natriumi). Produkti përmban miell gruri (gluten). Mund të përmbajë gjurmë susami, tërshëre dhe soje.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Gritz