Keçap – i ëmbël

Keçapi i Vitaminkës është pjesa e shijshëm dhe e pandashme e të gjitha picave, sandviçëve, gatimeve të shtëpisë, pastave dhe specialiteteve të tjera.

Përbërësi kryesor i keçapit është domatja që mblidhet nga zëmra e tokës më të pastër ekologjike të Maqedonisë dhe i njëjti i jep shije të veçantë identifikimi. Keçapi i ëmbël prej domatesh është produkt universal dhe mund ta gjeni në ambalazhe të ndryshme me dekor standard në numër të madh të amvisërive të Maqedonisë.

Përbërja

Përbërësi kryesor i keçapit është domatja, që mblidhet nga zëmra e tokës më të pastër ekologjike të Maqedonisë dhe i njëjti i jep shije të veçantë identifikim. Prodhimi nuk përmban Gluten.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.