Limontoz

Prodhimet në pluhur të Vitaminkës janë përbërës të nevojshëm gjatë përgatitjes së një numri të madh të ushqimeve dhe desertëve. Përdoreni Limontozin e Vitaminkës që pasuron shijen dhe jep freski dhe kualitet të jashtëzakonshëm!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine