Panko

Për freski dhe butësi të bukës dhe brumërave, për kohëzgjatje më të madhe dhe për përmirësimin e pamjes dhe shijes së tyre.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine