Pica keçap – i ëmbël

Sa herë që dëshironi të përgatitni pica keni në dispozicion pica keçapin që është përbërës i përkryer i çdo specialiteti që nuk lë asnjeri indiferent. Mund ta përdorni edhe me ushqime tjera sa herë që dëshironi të sillni shijen e picës në ushqimet tuaja.

Përbërja

Përbërësi kryesor i keçapit është domatja, që mblidhet nga zëmra e tokës më të pastër ekologjike të Maqedonisë dhe i njëjti i jep shije të veçantë identifikim. Prodhimi nuk përmban Gluten.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.