Senf

Senfi është miku më i mirë i hot dog-ut tuaj dhe me shijen dhe aromën e tij intensive e bën çdo ushqim edhe më emocionues dhe më të shijshëm.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.