Stevia

Stevia është ëmbëlsues i prejardhjes natyrale. Ka vlerë shumë të ultë kalorike. Mund ta përdorin edhe persona që vuajnë nga diabeti. Është stabil edhe në temperaturë prej 200°C, kështu që ëmbëlsirat nuk e humbin shijen e ëmbël gjatë pjekjes. 1 gr. ëmbëlsues Stavia, zëvendëson 4 gr. sheqer.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine