Taliano

Bëjeni Talianon pjesë të preferuar të ushqimit tuaj dhe shijoni kombinimin e shkëlqyer të salcës së domateve me mish viçi. Shija e Italisë, tani edhe në tryezën tuaj.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.