Талиано

Вклучете го Талиано во вашиот омилен оброк и вкусете ја одличната комбинација на доматен сос со говедско месо. Вкусот на Италија, отсега и на вашата трпеза.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други совршени додатоци за твојот омилен сендвич или паста