Topster – luleshtrydhe

Salca prej luleshtrydhe Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve. Mund të shfrytëzohet si dekorim për puding, krem, torta, akullore dhe të ngjashme.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine