Uthull balsamike

Uthull vere balsamike e bërë nga mushti i rrushit i cili mbizotëron me shijen e ëmbël në të thartë, aromatike dhe afatgjate. Përzgjedhje e përkryer për përgatitjen e marinadave dhe sallatave.

Other products from uthull