Vitanez

Vitanez ekstra majoneza është prodhim delikates me cilësi të lartë.  Prodhohet nga përbërësit më kualitativ të vendit, të zgjedhur me kujdes siç janë vaji i rafinuar i lulediellit, të verdhat e vezës dhe kombinim special i erëzave.

Vitanezi është i pasuruar me vitaminat A dhe E të cilat e mbrojnë organizmin nga radikalet e lira, rinojnë dhe rritin vitalitetin. Vitanezi renditet në radhën e majonezave më të mirë, më të rafinuar dhe më të përhapur në Maqedoni, por edhe më gjerë në botë.

Përbërja

Prodhohet nga përbërësit më kualitativ të vendit, të zgjedhur me kujdes siç janë vaji i rafinuar i lulediellit, të verdhat e vezës dhe kombinim special i erëzave.

Vlerat ushqyese

Vitanezi është i pasuruar me vitaminat A dhe E të cilat e mbrojnë organizmin nga radikalet e lira, rinojnë dhe rritin vitalitetin. Vitanezi renditet në radhën e majonezave më të mirë, më të rafinuar dhe më të përhapur në Maqedoni por edhe më gjerë në botë.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Shtesa tjera të përkryera për sanduiçin tuaj të preferur ose për pasta.