Salcë limete

Salca e limetës është kombinim i lëngut të përqendruar të limetës 20% dhe acidit të limonit. Shtojcë ideale për përgatitjen e sallatave tuaja të preferuara.

Salcë limoni

Salca freskuese e limonit përmban lëng limoni të përqendruar 20%. Zbatimi i tij universal e bën shtojcë të domosdoshme në çdo kuzhinë.

Brilijant

Krem Balsamiko

Kremi balsamiko është bërë me uthull balsamiko, lëng të përqendruar rrushi dhe dendësues, ka shije autentike të ëmbël dhe shije të thartë, që përputhet në mënyrë të përkryer me sallata, mish, dhe perime të pjekura.