Прелив од лимета

Преливот од лимета претставува комбинација од 20% концетриран сок од лимета и лимонска киселина. Идеален додаток за подготовка на вашите омилени салати.

Прелив од лимон

Освежителниот прелив од лимон содржи 20% концентриран сок од лимон. Неговата универзална примена го прави задолжителен додаток во сечија кујна.

Брилијант

Балсамико крем

Балсамико кремот, направен од балсамико оцет, концентриран сок од грозје и згуснувачи, има автентичен сладок и кисел вкус кој совршено одговара со салати, месо, печен зеленчук.