Shllag

krem vanilje

Shllag kremin e vaniljes përdoreni për të dekoruar tortat, sallatat me fruta dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj  dhe atje ku dëshironi të shtoni shijen e veçantë të vaniljes.

Shllag

krem çokollate

Shllag kremin e çokollatës përdoreni për të dekoruar tortat, ëmbëlsirat dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj  dhe atje ku dëshironi të shtoni shijen e veçantë të çokollatës.

Shllag

penë

Shllag penën dhe kremin përdoreni për të dekoruar tortat, sallatat me fruta dhe çdo gjë që zgjon fantazinë tuaj.