Sodë buke

Soda e bukës në variant pluhur, prodhuar sipas standardeve të larta të Vitaminkës, është prodhim me kualitet të lartë, i bërë nga përbërësit më të mirë dhe vjen në një paketim praktik për përdorim të thjeshtë!