Mini Tina

Mini petit beurre “Tina” është produkt i ri në asortimanin tonë.

Për prodhimin e tyre janë shfrytëzuar lëndë të para cilësore.

Jemi të sigurt që me cilësinë e tij të lartë ky produkt shumë shpejt do ta gjejë vendin e vet në tryezën familjare!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Biskota