Мини Тина

Mini petit beurre “Tina” е нов производ во нашиот асортиман.

Во неговата припрема користени се квалитетни суровини.

Сигурни сме дека со својот висок квалитет овој производ брзо ќe го најде своето место на семејната трпеза!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Други производи од Бисквити