Guaska deti prej çokollate Atlantis (Espresso)

Brendi Atlantis vazhdimisht avancohet dhe pasurohet me shije të reja me qëllim që të plotësojë kërkesat e konsumatorëve të tyre besnik. Atlantis Espresso paraqet kombinim të shkëlqyer të çokollatës kualitative dhe shijes së parezistueshme të kafesë.

Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.