Bonitas patatina të kripura

Bonitas të kripura janë freski e vërtetë në botën e patatinave. Me pamjen e tyre të pazakontë dhe shijen e shkëlqyer e përfituan  publikun maqedonas.

Përbërja

Patate të dehidruara, niseshte patatesh, niseshte e modifikuar patatesh, vaj luledielli, kripë, stabilizues: E 471 (mono dhe digliceride të acideve yndyrore).

 

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Vazhdo t'i shijosh dhe provoj shijet tjera