Бонитас солен чипс

Солените Бонитас се вистинско освежување во светот на чипсовите. Со својот невообичаен изглед и одличен вкус ја освојуваат македонската публика.

Состав

Дехидриран компир, компиров скроб, модифицирани скробови од компир, сончогледово масло, сол, стабилизатор: Е 471 (моно и диглицериди на масни киселини).

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови