Brilijant Krem Balsamiko

Kremi balsamiko është bërë me uthull balsamiko, lëng të përqendruar rrushi dhe dendësues, ka shije autentike të ëmbël dhe shije të thartë, që përputhet në mënyrë të përkryer me sallata, mish, dhe perime të pjekura.

Other products from Dresing