Брилијант Балсамико крем

Балсамико кремот, направен од балсамико оцет, концентриран сок од грозје и згуснувачи, има автентичен сладок и кисел вкус кој совршено одговара со салати, месо, печен зеленчук.

Други производи од Преливи