Brilijant Omega 3

BRILIJANT Omega 3 vaji ushqimor paraqet vaj luledielli të pasuruar me Omega 3 acide yndyrore esenciale. Vaji BRILIJANT Omega 3 është i pasuruar me acid yndyror dokosaheksonik (DHA) edhe atë 40mg në 100g vaj, dhe me këtë bëhet burim i Omega 3 acideve yndyrore dhe me konsumimin e tij kemi edhe përfitim shëndetësor.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kombinim i parezistueshëm për gjithë kryeveprat kulinare