BRILIJANT VAJ ULLIRI POMAS

BRILIJANT vaji i ullirit pomas ka temperaturë të lartë të djegies prandaj përdoret shpesh gjatë gatimit, por dhe shija neutrale e bën dresing të përkryer për sallata.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kombinim i parezistueshëm për gjithë kryeveprat kulinare