Брилијант маслиново помас масло

БРИЛИЈАНТ Маслиновото масло помас има висока температура на горење поради што често се употребува во готвење, како и неутрален вкус што го прави совршен дресинг за салати.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Неодолива комбинација за сите кулинарски ремек дела