Cevitana ananas

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Tre deri në katër gota Cevitana ananas, të përgatitura lehtë dhe thjeshtë, janë mënyrë e sigurt për përmbushjen e nevojave dhe mbulimin e deficitit të vitaminave në ushqimin e përditshëm.

Cevitana është e aromatizuar me aromë natyrale dhe nuk përmban ëmbëlsues artificial. Efikasiteti i kësaj pije të njohur me vitamina është i dukshëm tek të gjitha moshat, e veçanërisht tek fëmijët.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për freskim të plotë me vitamina provoni edhe shijet tjera të Cevitana