Cevitana limoni dhe xhenxhefili

Cevitana me shije limoni dhe xhenxhefili është përplot me vitamina dhe fije dietike, mes të cilave edhe inulin.
Inulini, i cili fitohet nga rrënja e çikores, paraqet probiotik i cili i ushqen mikrobet përkatësisht bakteret e shëndetshme në lukth dhe ndihmon në tretjen e ushqimit, mirëmbajtjen e peshës së trupit dhe kontrollin e diabtetit.
Benefitet shëndetësore të probiotikut (inulin):
– Përmirëson absorbimin e mineraleve
– Rregullon sistemin imunitar
– Bën të ndiheni të ngopur
– Rregullon tretjen në lukth
– Nxit metabolizëm të shëndetshëm
– Zvogëlon rrezikun e krijimit të alergjive

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për freskim të plotë me vitamina provoni edhe shijet tjera të Cevitana