Çoka Moka

Kornfleksat paraqesin drithëra të grimcuara misri, me tre shije,  të dobishme për mëngjes si për fëmijët ashtu edhe për gjithë familjen dhe për gjithë ata që dëshirojnë mëngjes të lehtë e të shëndetshëm që përgatitet shpejt!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Njihuni edhe me figurat tjera të shoqërisë së mëngjesit.