Чока мока

Kрцкави житарки со чоколаден вкус збогатени со 8 витамини. Лесен и брз  оброк, за наутро или навечер.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Запознајте се и со другите ликови од утринската дружина