Çoko stobi – DARK & CHILLI

Me kënaqësi të veçantë ju paraqesim çoko stobi e ri Dark&Chilli, me çokollatë të zezë dhe çili – kombinim i shijes pikante dhe të ëmbël të cilës nuk do mund t’i rezistoni.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një