Чоко Стоби – Dark & Chilli

Со големо задоволство ви го претставуваме новиот Чоко Стоби Dark&Chilli, со темно чоколадо и чили – комбинација на пикантен и сладок вкус на кој не може да се одолее.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..