Çoko Stobi

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi bën pjesë në grupin e prodhimeve të lyera me çokollatë të Vitaminkës të cilat përbëhen nga bërthama lajthish, qiqrave, kikirikëve dhe rrushit të thatë të lyer me çokollatë. Shija e pazakontë e Çoko Stobi si dhe ambalazhi tërheqës i bëjnë veçanërisht për vete klientët tanë.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një