Чоко Стоби

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.
Чоко Стоби спаѓа во групата на чоколадирани производи на Витаминка кои се изработуваат од чоколадирани јадра на лешник, леблебија, кикиритка и суво грозје. Несекојдневниот вкус на Чоко Стоби како и привлечната дизајнирана амбалажа го привлекува секојдневното внимание на потрошувачите.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..