Çoko Stobi Harts

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi Harts bën pjesë në grupin e prodhimeve të lyer me çokollatë të Vitaminkës të cilat prodhohen me bërthamë çokollate.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një