ÇOKO STOBI – PËRZIERJE ÇOKOLLATË E BARDHË DHE QUMËSHTI

Më e mira nga dy botët e Çoko Stobit – prodhim i ri i cili është përzierje e bërthamave të shtrydhura dhe të lyera me çokollatë qumështi dhe të bardhë, të cilësisë së parë.

Kur nuk të mjafton vetëm një