Чоко Стоби – микс од бело и млечно чоколадо

Најдоброто од двата света на Чоко Стоби – нов производ кој претставува микс од екструдирани јадра прелиени со првокласно млечно и бело чоколадо.
Кога не ти е доволно само едно..