Dafinka

Dafinka është erzë universale dhe përdoret për përmirësimin e shijes së të gjitha llojeve të ushqimeve pa marrë parasysh se a përmbajnë mish ose jo.

Prodhohet nga perime të thata të zgjedhura me kujdes, kualitative dhe me aromë intensive (pastinak, karotë, selino, qepë, rrënjë dhe gjethe majdanozi) me glutaminat Na, karbohidrate, erëza,  ribonukleotide dhe e pasuruar me vitaminë B2.

Përbërja

Dafinka prodhohet nga perime të thata të zgjedhura me kujdes, kualitative dhe me aromë intensive (pastinak, karotë, selino, qepë, rrënjë dhe gjethe majdanozi) me glutaminat Na, karbohidrate, erëza,  ribonukleotide dhe e pasuruar me vitaminë B2.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Prodhime që janë pjesë e pashmangëshme e çdo kuzhine