Дафинка

Дафинка е универзален зачин кој се користи за подобрување на вкусот на сите видови јадења без оглед на тоа дали содржат месо или не.

Се произведува од внимателно одбрани, квалитетни и високо ароматични сушени зеленчуци (морков, паштрнак, кромид, целер и магдонос лист).

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна