Double Crunch

Drithëra të pasuruara me 8 vitamina për mëngjes. Kombinim i përkryer i topthave të zinj dhe të bardhë me shije çokollate dhe vanilje dhe burim i kalciumit, hekurit dhe fibrave. Mëngjes i përkryer për gjithë familjen. 

Njihuni edhe me figurat tjera të shoqërisë së mëngjesit.