Double Crunch

Double Crunch – житарки за појадок збогатени со 8 витамини. Идеална комбинација на црно бели топчиња со вкус на чоколадо и ванила  и извор на калциум, железо и влакна. Совршен оброк за целото семејство.

Запознајте се и со другите ликови од утринската дружина