Drazhe çokollate – bajame

Drazhe çokollate me bërthamë bajamesh dhe shije të rafinuar për fëmijë edhe të rritur që dinë se çka duan. Këto deserte të ëmbla prodhohen nga bajame të klasit të parë të mbuluara me çokollatë të zezë nga përbërës të zgjedhur dhe të rafinuar.

Përbërja

Çokollatë 72% (sheqer, gjalpë kakao, kakao në pluhur, emulgator: sojë lecitinë, substancë për glazurë: shellak dhe gomë arabika, aromë). Çokollata përmban pjesë kakao prej min.50%, bërthamë: bajame 28%. Mund të përmbajë gjurmë lajthish, kikirikësh ose pemëve të tjera.

Состав
Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një