Chokee – kikirikë

Prodhiim çoklollate me kikirikë përkatësisht bërthamë kikiriku me çokollatë me shije të rafinuar për fëmijë dhe të rritur që dinë të kënaqen. Këto deserte të ëmbla prodhohen nga kikirikë të klasit të parë të mbuluar me çokollatë qumshti me përbërës të zgjedhur dhe të rafinuar.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Kur nuk të mjafton vetëm një