Chokee – кикирики

Чоколадиран производ кикиритки односно чоколадирано јадро на кикиритка кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат. Овие благи десерти се произведуваат од првокласни кикиритки прелиени со млечно чоколадо од избрани и рафинирани состојки.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Кога не ти е доволно само едно..