Frutti jaffa soft cake – mjedër

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me zhele të shijshme prej mjedre dhe e njëjta e mbuluar mе çokollatë cilësore. Paraqet një delikatesë të shkëlqyer për çdo rast dhe në çdo kohë!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Other products from Biskota